Zondag

Boh Foi Toch

Boh Foi Toch ontstond als een spontane samenwerking tussen voormalige leden van Normaal, Jan Manschot en Ferdi Joly, samen met bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/liedjeszanger Hans Keuper. Hun allereerste optreden vond plaats tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag 1990 in Hengelo (Gld), en het publiek raakte meteen enthousiast door hun unieke mix van zydeco en rock, waarbij de Boh Foi Toch-Rap een enorme hit werd. Dit succes motiveerde hen om door te gaan.

Het repertoire van de band werd steeds breder en omvatte naast polka’s, walsen en ballads ook folky deuntjes en Tex-Mex-invloeden. Wat altijd constant bleef, waren de teksten die steevast in het Achterhoeks dialect werden gezongen.

Jan Manschot verliet de band in 1997, waarna Han Mali als drummer meteen kon aansluiten bij de opnames van hun vierde album, genaamd “Boekspek”. In 2005 keerde Ferdi Joly terug naar zijn vorige liefde, Normaal, en werd hij opgevolgd door Paul Kemper, de voormalige gitarist van Normaal.

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest.

Kisjeskearls

Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen.
Kisjeskearls  weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk  van NORMAAL.
 
De in 2012 opgerichte band speelt zo’n 45 keer per jaar van café tot zaal tot feesttent en heeft tot nu toe reeds op een groot aantal mooie evenementen in het land mogen staan, waaronder al 5 keer Høkersweekend,4 keer Høken in Toldiek, Boerenrock festival, onthulling standbeeld Normaal in Hummelo, voorprogramma’s Mooi Wark en  Bὅkkers en Old Ni-js, Jullianagebouw ’t Woold, Abe Lenstra stadion Heerenveen, RTV Oost enz, enz..
Ook spelen er af en toe oud Normaal muzikanten met de band mee waaronder Willem Terhorst, Paul Kemper, Jan Willem Tolkamp, Alan Cascoigne en Hendrik Haverkamp.
 
Een avond met Kisjeskearls is een avond olderwets

Snorkel Drive-In-Show

Voor , tijdens en na de hoofdacts als de bandleden hun biertjes drinken zal de Snorkel de decibels verzorgen!